6.7. Dinosaurukset Kesänäyttely

Kuvan lähde: https://www.tampere-talo.fi/tapahtuma/dinosaurukset-kesanayttely-39

Dinosaurukset valtaavat Tampereen!

Pue seikkailijahattu päähän ja lähde mukaan uskomattomalle aikamatkalle dinosaurusten maailmaan! Tampere-talon kesänäyttely sisältää parikymmentä liikkuvaa ja ääntelevää dinosaurushahmoa, jotka on valmistettu esihistoriallisten esikuviensa näköisiksi ja kokoisiksi pienintä yksityiskohtaa myöten.

Dinosaurukset-kesänäyttely raottaa salaperäisyyden saniaisverhoa ja kurkistaa hurjien hirmuliskojen ja kekseliäiden kasvissyöjien asuttamiin valtakuntiin mesotsooisella maailmankaudella. Tutustumiskierros alkaa triaskaudelta noin 230 miljoonan vuoden takaa ja kulkee jurakauden halki aina myöhäiselle liitukaudelle noin 65 miljoonan vuoden taakse, jolloin dinosaurusten aika päättyi.

Immersiivisellä kierroksella voit uppoutua uusinta teknologiaa ja tutkittua tietoa sisältäviin VR-maailmoihin, jotka saavat dinosaurukset ja niiden elinympäristöt heräämään henkiin hauskalla ja opettavaisella tavalla.

Perheen pienimmille paleontologeille näyttely sisältää toiminnallisia puuhapaikkoja, joissa lapset voivat muun muassa kaivaa hiekan peitosta fossiileja. Näyttelyvieraat pääsevät nauttimaan virvokkeita tunnelmallisessa Dino Café -teemakahvilassa, ja yhteinen kesäpäivä huipentuu Dino Shop -puodissa, jossa on myynnissä dinosaurusaiheisia leluja, pelejä ja tuotteita moneen makuun.

DINOSAURUKSET KESÄNÄYTTELY


AIKATAULU

  • 9:05-10:47 Turku-Tampere -juna, Turun päärautatieasemalta
  • 11:00 Lounas
  • 12:00 Dinosaurukset Tamperetalolla
  • Omaa ohjelmaa
  • 18:10-19:55 Tampere-Turku -juna


HINTAAN SISÄLTYY

  • Junamatkat TKU-TRE ryhmän mukana.
  • Lounas lounasravintolassa
  • Dinosaurusnäyttely Tampere-talolla


TIETOA YHTEISLOUNAASTA

Yhteinen lounas nautitaan kätevästi matkalla Tampereen rautatieasemalta dinonäyttelyyn Tampere-talolle. Ravintola ja ruokalista tarjonta julkaistaan täällä lähempänä matkapäivää. Toimitamme tilauksemme ravintolaan ennakkoon matkapäivänä, jotta ruokailutilanne sujuu sutjakasti. Varaudu siis valitsemaan listalta omasi samalla, kun vastaanotat junalipun.


POIKKEUKSET

Arvatenkin osa osallistujista jää pois jommalta kummalta junamatkalta tai ei osallistu yhteislounaaseen. Tämä on ihan mahdollista, mutta tarvitsemme tiedon osallistujalistaa varten. Kiitos, kun huomioit myös, että matkan hinta on kiinteä henkilökohtaisista muutoksista huolimatta. HINNAT
+17v.

13-16v.

5-12v

2-4v.

0-1v.
JÄSENHINTA*

25€

15€

15€

5€

0€
NORMAALI HINTA**

56€

42€

36€

18€

0€
*Jäsenhinta on kauden jäsenmaksun maksaneille ja heidän perheilleen. 
**Kannattajajäsenet, yhdistykseen kuulumattomat sekä kaikki, jotka saavat tukea tapahtuman maksuun esim. seurakunnalta tai sosiaalitoimelta, maksavat normaalin hinnan.


ILMOITTAUDU JA MAKSA 11.6. MENNESSÄ

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 
Maksun palautus on mahdollista ainoastaan lääkärintodistuksella.

SAAJA:Turun Seudun Yksinhuoltajayhdistys Ry
TILINUMERO:FI4357134520019695 (OP)
TAPAHTUMAN VIITENUMERO:20284


______________________________


ILMOITTAUDU TAPAHTUMAAN

ILMOITTAJAN TIEDOT

OSALLISTUJAT

POIKKEUKSET

Onko tiedossasi on yhteisestä aikataulusta poikkeavia järjestelyjä liittyen junamatkoihin, dinonäyttelyyn tai yhteislounaaseen liittyen? Esim. Maikki jää Tampereelle, meidän porukka syö muualla, jne.

JÄSENYYS & MAKSUTIEDOT

Osallistumismaksun maksaminen

Maksa tai ajasta osallistumismaksu heti. Muista käyttää tapahtuman viitenumeroa

Jos ilmoittauduit varasijalle, ilmoitamme henkilökohtaisesti mikäli paikka vapautuu.