5.12. Joulukorttipaja (maksuton)


Tule mukaan jouluiseen korttipajaan!

Innostu ihanista ideoista ja toteuta hauskoja ja tunnelmallisia joulukortteja läheisillesi. Liimaa, leikkaa, askartele! Löysin rantein, samalla höpötellen ja kuulumisia vaihdellen, luodaan kivoja joulukortteja. Nyt nautitaan tekemisen ilosta! Joulukorttipajasta löydät runsaasti materiaaleja kaiken tasoisille ja kaiken ikäisille tekijöille.  


NYKYISILLE JA TULEVILLE JÄSENILLE

Joulukorttipaja on mainio tilaisuus tulla tutustumaan yhdistyksen jäseniin. Jos et ole vielä jäsen, voit tulla tutustumaan toimintaamme sitoumuksetta. Yhdistyksen hallituksen jäseniä on paikalla.  


Liimataan postimerkitkin paikalleen! 

Tehdään kortit ihan lähetysvalmiiksi! Yhdistys tarjoaa 5 postimerkkiä per perhe niihin kortteihin, jotka haluat saattaa lähtövalmiiksi.


Joulun makuja tarjolla

Pientä naposteltavaa tarjolla askartelijoille. Ilmoitathan osallistujat ja mahdolliset allergiat, jotta voimme huomioida ne tarjoiluja suunniteltaessa. ILMOITTAUTUMINEN JA PERUMINEN

Ilmoittaudu pajaan 28.11. mennessä. Paikkoja on reilusti, mutta rajoitetusti. Jos et pääsekään paikalle, niin ilmoitathan siitä ajoissa yhdistyksen sähköpostiin: turunyh [a] gmail.com.


TAPAHTUMA ON MAKSUTON

Joulukorttipaja ja tarjoilut ovat maksuttomat yhdistyksen jäsenille.ILMOITTAUDU TAPAHTUMAAN

ILMOITTAJAN TIEDOT

Osallistujat

Lisää alle KAIKKIEN osallistujien etunimi, ikä sekä mahdollinen erikoisruokavalio.


VAHVISTUS & MAKSU

Hyväksyn ehdot